Opleiding transpersoonlijk therapeut afgerond!

1 maart 2024

HOERA! Ik heb iets te vieren. Afgelopen januari 2024 heb ik mijn 4 jarige opleiding transpersoonlijk therapeut afgerond en mijn diploma ontvangen. Ik ben super blij en super trots.

Deze opleiding heeft me zoveel gebracht in mijn eigen leven.
En helaas; ik ben niet echt gefixt, of meer ‘af’ gekomen.
Nee, ik heb juist leren kijken naar alle gebrokenheid, leer te leven met de on-afheid die in mij en overal is.
En dat blijkt verassend veel levensenergie op te leveren.
Ik kan me zoveel meer thuis voelen bij mezelf. Ik begrijp waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe, ik kan met dankbaarheid kijken naar mijn gebroken geschiedenis, ik kan lachen om mijn onhandigheden en mild kijken naar beschadigingen, ik ben weer vriendjes met mijn eigen lijf. Ik kan meer genieten van mezelf en van wat het leven me te bieden heeft.

Ik ben in deze opleiding opgeleid om gebruik te maken van inzichten uit de Gestalttherapie, Bio-energetica, Psychodrama en Systemisch werk.

Dat betekent dat ik veel verschillend gereedschap heb om mee te werken:
Gestallt gaat over werken in het hier en nu; wat dient zich aan, wat speelt er nu bij jou, welke gedachten en gevoelens zijn op de voorgrond aanwezig, en hoe kan je daar mee handelen.
Bio energetica gaat over de taal van het lijf ; je lijf liegt nooit en heeft veel te vertellen, geeft je aanwijzingen, groeit, trilt, bruist en borrelt om jou ten dienste te zijn.
Psychodrama gaat over het werken met het onbewuste; dat wat in onze diepte aanwezig is maar niet zo makkelijk te pakken is of zomaar aan de oppervlakte komt. Ons onderbewuste is echter erg creatief en geeft ons belangrijke aanwijzingen via dromen, verhalen, muziek.
Systemisch werk gaat over je eigen familie geschiedenis, waar kom je vandaan, hoe heeft jou gezin en familie jou verhaal gekleurd.

Super fijn en divers gereedschap om mee aan de slag te gaan dus.

Welkom bij Haseya!