Haseya Sisterhood op het Lorelei Vrouwenfestival

24 mei 2023

Haseya staat dit jaar op het Lorelei Vrouwenfestival in Zeewolde. Lorelei is een feest waar het vrouwelijke in al haar vormen gevierd wordt; waar iedere vrouw zich gedragen weet in een liefdevolle en stevige bedding. Op Lorelei kun je oorspronkelijk, vrij en puur zijn. Het is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden.

Het Lorelei Vrouwenfestival is een geweldige ervaring om minimaal één keer in je vrouwenleven mee te maken. Met zoveel vrouwen samen zijn, delen, dansen, eten, kleding passen en dan ook nog aan professionele workshops mee kunnen doen. Op Lorelei kom je thuis.

Bezoek de workshop ‘Rouw en verlies’ van Haseya

Er is één ding zeker in het leven; alles verandert! We hebben steeds afscheid te nemen van dat wat was. (Afscheid van een levensfase, relatie, werk, gezondheid) Elk verlies is een transformatie proces. Maar hoe doe je dat, afscheid nemen van dat wat je verloren hebt? Kom mee op reis in het land van rouw op weg naar nieuw leven. Neem een kleedje mee.

Meer over het Lorelei Vrouwenfestival

Lorelei Vrouwenfestival vindt plaats van 11 – 13 Juli & 14 – 16 Juli op natuurkampeerterrein de Banken (zeewolde) van Staatsbosbeheer is een prachtige plek midden in de natuur.

Lorelei Vrouwenfestival is een magische wereld waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kunt vieren. Eén of drie dagen helemaal voor jou om jezelf op te laden, te dansen en zingen, te delen en te ervaren. Een plek van diep duiken en van genieten midden in de natuur. Even niets te hoeven en van alles te mogen. Een divers workshop programma, een kleurrijke markt, een heilig vuur op het Mysterieveld, een healing en verwenveld, heerlijk eten en een sprankelend avondprogramma.

Meer informatie en tickets op www.loreleifestival.nl